Çfarë është NumerologjiaOrigjina e Numerologjisë vjen nga Pitagora, është studimi i numrave dhe të mënyrës si ato reflektojnë disa zakone dhe tendenca të karakterit, si një pjesë e brendshme e planit kozmik.

Zbulim i ri, jeta në Tokë mund të jetë mbi 4 miliardë vjeçareDisa mikrofosile të gjetura kohët e fundit në Kanada, mendohet se janë fosilet më të lashta të gjetura deri më sot në Tokë dhe ato mund shërbejnë si provë se jeta në planetin tonë ka filluar më tepër se 4 miliardë vjet më parë.

Ferrari mbush 70 vjeçIshte më 12 mars 1947, fiks 70 vite më parë, që Enzo Ferrari ndei modelin 125 S, vetura e parë që mban emrin e tij.

Robotët, a mund të zëvendësojnë mjekët?Edhe pse makineritë inteligjente janë duke kryer prej kohësh operacione komplekse në prodhim dhe po zëvendësojnë njerëzit nëpër fabrika, nuk kanë arritur ende të kenë arritje aq të larta në kujdesin shëndetësor.

Një dron ambulancë që mund t’ju shpëtojë jetënNë disa zona rurale, njerëzit mund të rrinë e të presin me orë për ndihmën mjekësore.