Sulmi ndaj policisë në Elbasan, shpallet në kërkim biznesmeni, pronar i tregut agroushqimor

 

Aksioni

Dhëndri i Qazim Sejdinit godet makinën e policisëSkandal

Vendimi i parë i Ramës, nis nga importi i plehraveMenjëherë pas publikimit të programit të punimeve të Kuvendit për tre javët e para, ku përfshihet dhe rikthimi për diskutim i ligjit të importit të mbetjeve, Aleanca kundër Importit të Plehrave (AKIP) i ka kërkuar Kryeministrit Rama “të bashkëqeverisë” me 90 për qind të shqiptarëve që janë kundër këtij ligji.

Shqipëria, me drogat më të lira dhe përdoruesit më të lartë në rajonLigji ekonomik i ofertës dhe kërkesës na dikton se kur në treg rritet oferta, çmimi për mallin (edhe pse i jashtëligjshëm) bie.

Edi Rama, Agron Shehaj, emigrimi i minorenëve dhe idiotët e dobishëmAlba MBORJA