Akses në listat e anëtarësisë së PD në çdo degë për Selamin dhe anëtarët

Deklarata

Listat e zeza, kur vriteshin poetët


Dënimi me vdekje për dy poetët librazhdas, Vilson Blloshmi e Genci Leka, i sapokumtuar në sallën e kinemasë së qytetit, mes një auditori të përzgjedhur që duartrokiste "Rroftë Partia", "Poshtë armiqtë!", atë mesditë të 13 qershorit 1977 sapo është dhënë

Rudin Sata, tenori që këndon himnin kombëtar tek “Çadra e Lirisë”Intervista

300 artistë nga të gjitha trojet shqiptare në Festivalin Multikulturor “Kamza 2017”Në kuadrin e veprimtarive kulturore dhe artistike të qytetit, u zhvillua me sukses në Pallatin e Kulturës, Festivali Multikulturor Kamza 2017, ku morën pjesën rreth 300 artistë nga të gjitha trojet shqiptare.

Kompozitori Lalo acarohet me ministren Kumbaro, braktis aktivitetin: S’na duhen imazhet!


 

Në prag të fushatës elektorale, fjalimet e ministrave të Rilindjes i ngjajnë gjithmone e më shumë njëri-tjetrit.