Aleanca e Sorosit kundër lirisë amerikaneNick Griffin

Plani i Tillerson me KorenëAustin Bay

Kështu Europa ia fali borxhet GjermanisëMë 27 shkurt të vitit 1953 u nënshkrua në Londër një marrëveshje që i falte gjysmën e borxhit të Gjermanisë (në atë kohë Gjermania Perëndimore).

Pesë faktorët e destabilizimit të vendeve të pasuraJo vetëm vendet e varfëra, por edhe vendet e pasura rrezikojnë që të shpërbëhen, siç u ka ndodhur shumë perandorive në të kaluarën.

Të gjitha në jetën e njeriut varen nga mënyra e të menduaritJu jeni ndër intelektualët e parë dhe të pakët, që patët kurajën të inicionit dhe të afirmonit këtë frymë të re, ose thënë ndryshe, këtë mënyrë të re në të menduarit shqiptar.