Sajme, mos i çaj kryet, plako....; fundja, ti nuk ishe vetëm!Namir Lapardhaja

Të paktën të mos e fyejmë Diasporën!Bujar Nishani

Triumfi i oligarkisëGanesh Sitaraman, “The Guardian”

Me dhe për biznesin e vogël!Jorida TABAKU

Ata e kanë me ty

 

Bledi KASMI