Bota

SHBA-Rusi, lufta e re brenda luftësBernard Guetta

Fundi i privatësisëGjithnjë e më shumë gjurmë dixhitale dhe algoritma gjithnjë e më të forta zbulojnë tiparet tona më intime të personalitetit.

Trump s’ndalet, tjetër fitore në Georgia e South CarolinaDemokratët në SHBA dështuan sërish në përpjekjen e tyre për ta shfrytëzuar popullaritetin e ulët të Presidentit të SHBA, Donald Trump tek zgjedhësit e republikanëve.

Ekonomia turke nuk njeh krizëMe pesë për qind është rritur ekonomia turke në tremujorin e parë të vitit.

Tensione të reja SHBA-Rusi në SiriKryetari i Shtabit të Përgjithshëm të ushtrisë amerikane, Gjenerali Joseph Dunford, tha se SHBA-ja është duke punuar për rivendosjen e komunikimit me ushtrinë e Rusisë.