Financat

Si funksionon tregu monopol i gazit në vend?Autoriteti i Konkurrencës hapi procedurat për një hetim të thelluar në të gjitha segmentet e tregut të ngarkim-shkarkimit, importit, depozitimit dhe shitjes me shumicë të produktit gaz i lëngshëm i naftës për konsum familjar dhe biznes.

Çmimet në Shqipëri panë rritjen më të madhe në EvropëINSTAT publikoi Indeksin e Harmonizuar të Çmimeve të Konsumit (IHÇK) për muajin shkurt, i cili ndryshe nga Indeksi i Çmimeve të Konsumit (IÇK) mat ndryshimin e çmimeve për familjet shqiptare dhe të huajve në tregjet e pakicës.

Gjithë Europa mbushet me mish të kalbur nga BraziliTre impiante përpunimi të mishit janë mbyllur ndërsa 21 të tjera janë nën shqyrtim.

Si shkeli “Air Serbia” marrëveshjen e BrukselitNdonëse Kosova dhe Serbia janë marrë vesh në Bruksel për lëvizje të lirë dhe të papenguar, të atyre që bartin dokumentet e Kosovës, nëpër Serbi dhe nga aeroportet e Beogradit dhe Nishit, kompania “Air Serbia” edhe më tej nuk i pranon këto dokumente.

Beqaj firmos vjedhjen e fundit para largimit nga ministriaIsh-Kryeministri Sali Berisha ka denoncuar ditën e sotme ministrin në ikje të Shëndetësisë, Ilir Beqaj për zhvatje të parave publike edhe në orët e fundit të tij në karrigen e ministrit.