Profil

Abdyl Sharra, një nga elitat kombëtare të mohuara 70 vjet pa një varrVilhelme Vrana Haxhiraj

Çfarë do të bëjë presidenti Trump me Kinën?“The Guardian”

Intervista, Trump për protestuesit: Mjaft më, koha për bashkim!Tim Walker, Feliks Garcia

Amerika e Trump, si do të jetë?Populist, autoritar, realist, eastern republican, proteksionist, market populist, nativist, fashist, centrist radikal, indiferent: politologët janë lodhur për ta vendosur Trump në një territor të mirëlimituar të hartës ideologjike, shpesh pa kuptuar se përpjekja e distilimit teorik e politikës së tij shkel premisat antiintelektuale mbi të cilat mbështetet trumpizmi.

Mediat nuk donin të besonin që Trumpi mund të fitonte. Dhe kthyen kokën në anën tjetërMargaret Sullivan