Profil

Sebastian Kurz, politikani me fytyrë fëmije i VjenësAustria hyn në rrugën e zgjedhjeve të parakohshme, pasi ministri i Jashtëm i saj, Sebastian Kurz ka zgjedhur që t’i japë fund koalicionit të madh me socialdemokratët si akt të parë pas zgjedhjes së tij në krye të Partisë Popullore austriake.

Facebook dhe rënia e PerëndimitQysh nga fillimi i vitit 2015 Mark Zuckerberg ka marrë zakonin që të këshillojë libra për të ushqyer një debat në faqen A Year of Books, duke u frymëzuar nga ajo që pak kohë më parë bënte Bill Gates.

Macron, një “vazo dekorative” në ElizeCamille Pecastaing

Kush e shpiku luftën kibernetikeEmily Parker

Fillon dhe zgjedhjet e paparashikueshmeDavid Chaza