Profil

Vdekja e një disidenti të tradhtuar nga Perëndimi“The Economist”

Kush janë interpretuesit psikologjikë të ëndrrave?Andrew Pacholyk

Si ukrainasit ndërtuan komunizminLiderët ekstravagantë në Rusinë sovjetike përfunduan më 1929, kur Lev Trotsky u dërgua me forcë në ekzil dhe Nikolai Bukharin u arrestua.

Historia e Mino Raiola, “Unë lëviz edhe ajrin”“La Stampa”

Siguria jonë jo në duart e SHBA– Ju keni qenë ndër politikanët e parë gjermanë që keni takuar eksponentë të administratës së re Trump, pak kohë pas inaugurimit të tij. Çfarë ideje keni krijuar?