Udhetim

Destinacioni i vitit 2017, ja çfarë duhet të vizitoni në KanadaNë vitin e saj të 150-të, Kanadaja ka provuar të jetë një destinacion në rritje.

Fundjavë nëntori në qytetin e mjelmave, koranit, liqenitKorani, mjelmat dhe lulet….e pastaj vargjet lasgushiane!

Qytetet që duhet të zgjidhni në udhëtimet tuaja gjatë dimritKëto festivale dimërore mund të jenë arsye për të udhëtuar në këtë stinë

Arkitektura, arti, ushqimi, moda... të gjitha i gjen në ParisQë nga bukuria e arkitekturës së tij, ushqimi i shijshëm, e deri tek mundësitë e shumta për të eksploruar mbi artin, kulturën dhe historinë, arsyet se pse mund të biesh në dashuri me Parisin janë të shumta.

Vendet që duhet t'i vizitoni të paktën një herë në jetën tuajMuri i Madh i Kinës, qyteti Petra në Jordani, Koloseu në Romë, siti arkeologjik Itza në Meksikë, Machu Picchu në Peru, Taj Mahal në Indi dhe Krishti Shëlbues në Rio de Janeiro janë shpallur mrekullitë e botës moderne në 2007 dhe prej aty duhet të kalojnë direkt në listën  tuaj të vendeve që duhen vizituar të paktën një herë në jetë.