E çuditshme

10 gjërat më të çuditshme në traditën kinezeKina është një ndër vendet më të fuqishme në botë, si dhe një ndër vendet më popullsinë më të mëdha në botë.

Lind qengji me 6 këmbëKjo dele e vogël mund ta ketë të vështirë të luajë si të gjithë të tjerat për shkak të deformimit të saj.

Gruaja lë të fejuarin për qeninNjë grua ka dalë kundër martesës me të fejuarin, pasi ai i tha se qeni i saj do të ishte një problem.

Peshkaqeni më jetëgjatë, 400 vjeçPeshkaqenët  e Greenland tashmë janë cilësuar si më jetëgjatët, sipas shkencëtarëve.

Operacioni i rrallë në Indi, i nxirren 40 thika nga stomakuMjekët në Indi i nxorën nga stomaku 40 thika një personi që prej dy muajsh kishte nisur të praktikonte këtë hobi të çuditshëm.