E çuditshme

NASA anije kozmike drejt orbitës së DielllitNASA po punon për nisjen e një anijeje kozmike që do të shkojë në orbitën e diellit.

Britani, kompania e parë e taksive ku të gjitha shoferet janë femraNjë grua ka themeluar kompaninë e parë të taksive që të gjitha femrat të ndihen të sigurta kur kthehen natën vonë në shtëpi.

Kufiri më i gjatë në botëKanadaja dhe Shtetet e Bashkuara ndajnë kufirin më të gjatë të tokës në botë, të ndarë në dy segmente: midis Alaskës dhe provincës kanadeze Yukon, në veriperëndim, dhe midis shtatë provincave kanadeze dhe 12 shteteve amerikane, në një vijë pothuajse drejt nga Oqeani Paqësor në perëndim dhe Atlantik në lindje.

Krijesa e çuditshme në plazhin në FilipineBanorët e plazhit në Filipine mbetën të tronditur kur një krijesë e çuditshme u shfaq në breg.

Në Dubai rikrijojnë VenecianNuk ndalen çmenduritë në Dubai.