E çuditshme

Bëhuni pronarë të një ishulli për 3 milionë dollarëNëse po kërkoni për një shtëpi të re dhe keni mënjanë 3 milionë dollarë, atëherë përse të mos blini një ishull që e keni të gjithin për vete.

Një muze i pazakontë në MeksikëCarlos Slim, një prej personave më të pasur të Meksikës dhe që zotëron një pasuri prej më shumë sesa 68 miliardë dollarësh, admirohet nga shumë të tjerë edhe për koleksionin e tij të rrallë të skulpturave të artistit Rodin.

Tajlandë, kush pi cigare në plazh përfundon në burgTajlanda do të ndalojë pirjen e duhanit në disa prej plazheve më të frekuentuara nga turistët me perspektivën e deri një viti burg për ata që kapen duke e shkelur këtë ligj.

Përse i përdorin zogjtë cigaret?Zogjtë përdorin gjithçka që gjejnë në mjedis për të ndërtuar foletë e tyre.

Australi, gara me makina dielloreQindra konkurrentë nga e gjithë bota po ndërmarrin një garë rraskapitëse prej 3,000 kilometrash përmes nxehtësisë së Australisë në makinat e vogla diellore.