Art

Orhan Pamuk: “E shkatërruan Stambollin që unë doja”Shkrimtari turk dhe nobelisti Orhan Pamuk deklaroi se për shkak të ndodhive politike që prej kohësh po ndodhin në Turqi, është bërë e pamundur të jetosh më në atë vend.

Albanologu i shquar Robert Elsie do të prehet nesër në Alpet shqiptareAmanetin nuk e tret as dheu…

Robert de Niro dhe Al Pacino rikthehen me “The Irishman”Dy legjendat e filmave Robert De Niro dhe Al Pacino kanë xhiruar skenat për filmin e parë të përbashkët “The Irishman” të Martin Scorsese një dekadë pas bashkëpunimit të tyre të fundit “Righteous Kill”.

Masakra e radhës në kanionin e rrallë të Dibrës, protestojnë banorëtShqipëria po shndërrohet në një pllakë të vërtetë betoni.

Shkrimtarët që duhet të lexoni, edhe pse s'kanë fituar një NobelNdërkohë që buja e Kazuo Ishiguros nuk është shuar ende, ka autorë që prej kohësh e dinin se emri i tyre nuk do të ishte dhe nuk do të shqiptohet kurrë në Stokholm.