Turizem

Franca, nuk është vetëm verë dhe konjakPavarësisht nga një rënie e lehtë në shifra, Franca vazhdon të jetë në krye të të gjithë listave kur flitet për turizmin.

Kë po favorizon Kumbaro me ndërtimin në Butrint?Prej afro 10 ditësh, në Parkun e Mbrojtur Kombëtar të Butrintit, betonieret dhe makineritë e rënda të ndërtimit po kryejnë punime.

Portugalia fiton “Destinacioni turistik lider në Europë”Për herë të parë, Portugalia ka fituar çmimin si “Destinacioni turistik lider në Europë” në World Travel Awards, për “diversitetin e peizazheve dhe shpirtin mikpritës të popullit portugez” në një konkurs përballë ish-fituesve si Greqia, Italia, Spanja, Franca, Britania e Madhe, Norvegjia, Suedia dhe Zvicra.

Maja e Koloseut hapet për vizitorëtAutoritetet romane kanë hapur për herë të parë pas shumë dekadash majën e Koloseut, duke u mundësuar vizitorëve që të shijojnë ndjesinë e të qenurit plebe.

Qytetet më popullore për turistët ndërkombëtarë në vitin 2017Për të dytin vit me radhë, Bangkoku është cilësuar si vendi më popullor për turistët në botë.