Opinion

Britanikët paralajmëruan një vit më parë: Qeveritarët peng të trafikantëve të drogës“The Economist”

Sajme, mos i çaj kryet, plako....; fundja, ti nuk ishe vetëm!Namir Lapardhaja

Të paktën të mos e fyejmë Diasporën!Bujar Nishani

Triumfi i oligarkisëGanesh Sitaraman, “The Guardian”

Me dhe për biznesin e vogël!Jorida TABAKU