Ferrari mbush 70 vjeçIshte më 12 mars 1947, fiks 70 vite më parë, që Enzo Ferrari ndei modelin 125 S, vetura e parë që mban emrin e tij.

Robotët, a mund të zëvendësojnë mjekët?Edhe pse makineritë inteligjente janë duke kryer prej kohësh operacione komplekse në prodhim dhe po zëvendësojnë njerëzit nëpër fabrika, nuk kanë arritur ende të kenë arritje aq të larta në kujdesin shëndetësor.

Një organ më shumë në trupin e njeriutNjë organ i ri është zbuluar, i fshehur në brendësinë e trupit të njeriut.

Manson, monstra e Beverly Hills në vitet 1960 shtrohet në spital 

Edhe pse Manson mund të ketë urdhëruar dhjetëra vrasje të tmerrshme, në të vërtetë ai u dënua për dy masakra të një profile të lartë.

Gjendet mumia 2000 vjeçare me qerpikë dhe flokëAjo mund të jetë 2100 vjeç por vazhdon të ketë qerpikë, flokë, lëkurë të butë dhe gjymtyrët mund të vazhdojnë të përthyhen.