Bota

Hoyt Bryan Yee largohet nga Departameti amerikan i Shtetit

 

Vendimi

Arabia Sauditet arreston 11 princa të tjerë në burgun e sigurisë së lartë

 

Vendimi

Dy problemet para koalicionit të madhUnioni dhe socialdemokratët duan të përhapin optimizëm lidhur me raundin e parë të bisedimeve për mundësinë e një koalicioni të ri. Por në ditët e ardhshme do të shihet gatishmëria për kompromis.

Salvini kundër financierit, “Soros do të jetë i padëshiruar në Itali”

 

Reagimi

“Një autor fundërrinë dhe një libër fundërrinë|, Bannon kërkon ndjesë

 

Reagimet