Bota

Arrihet marrëveshja për koalicion të madh në GjermaniPas një takimi maratonik prej gati 24 orësh u kumtua vendimi për marrëveshjen. Kancelarja Merkel mbetet në këtë post.

Trump: Ku janë zhdukur serverat kompjuterikë të Komitetit Kombëtar Demokrat dhe emailet e Klinton?

 

Reagimi

Kur një President sulmohet edhe për gjëra të paimagjinueshmeIdeja është kjo: ndoshta në vend që të çmendet ai, pasi i çmendur është, aq sa të jetë bërë President pavarësisht gjithçkaje, ndoshta pse, siç e ka deklaruar saktësisht edhe vetë, ai ka qenë gjithë jetën mendërisht i qëndrueshëm dhe tejet tejet brilant, ka mundësi që Donald Trump po luan nga fiqiri demokratët e liberalët e Amerikës dhe jo vetëm.

Bannon humbet financimet për Breitbat pas sulmit ndaj Trump, jep dorëheqjen


 

Vendimi

Departamenti i Shtetit: Nuk ka një vend të ri pune për Hoyt Yee

 

Reagimi