Shendeti

Filtro Titullin      Shfaq #  
# Emri i Artikullit Autori Klikuar
1 Përdorimi i rushit dhe verës në kozmetikë A.Shahini 59
2 Studimi, zakonet e këqija që plakin trurin çdo ditë A.Shahini 53
3 Studimi, ADN tregon si jetohet më gjatë A.Shahini 43
4 Hudhra ngadalëson plakjen dhe mbron trurin nga sëmundjet A.Shahini 125
5 Obeziteti, fëmijët shqiptarë në zonën e rrezikut Monitor 125
6 Oraret kur duhet të konsumoni frutat A.Shahini 104
7 Ushqimet kundër gripit A.Shahini 116
8 Një orë ushtrime fizike në javë mund të parandalojë depresionin The Guardian 135
9 Superbimët që ndihmojnë shëndetin tonë A.Shahini 125
10 Rreziku që vjen nga mbajtja e celularit poshtë jashtëkut A.Shahini 95
11 Shega, fruti me forcë antioksiduese të rrallë A.Shahini 102
12 Shkencëtarët ngrenë alarmin për rezistencën ndaj ilaçeve The Guardian 123
13 Vitaminat që duhet t'i merrni patjetër pas moshës 40 vjeç A.Shahini 159
14 Detoksi që duhet të bëni me fillimin e vjeshtës A.Shahini 153
15 Ushqimet që duhet të konsumoni për gjumë të qetë A.Shahini 146
16 Ushqimet që qetësojnë dhembjet e kokës A.Shahini 191
17 Produktet bimore që përmbajnë kalcium A.Shahini 149
18 Studimi, jetëgjatësia bazohet te gjenetika dhe stili i jetës A.Shahini 157
19 Nëse doni të jetoni gjatë hani mëngjes A.Shahini 168
20 Lehtësoni dhembjet nëpërmjet terapisë së akupunkturës A.Shahini 152