Lifestyle

Energjike dhe sensuale, për JLo mosha është thjesht një numërEnergjike dhe sensuale!

Skandalet seksuale, ish-pjesëtarja e Pussycat Dolls: Banda muzikore, një rrjet prostitucioniUragani i skandaleve të dhunës seksuale në botën e artit në Shtetet e Bashkuara zgjerohet gjithnjë e më shumë dhe del përtej kinematografisë.

Messi do të bëhet sërish babaMe formën e tij fantastike Lionel Messi ka qenë lideri i pasdiskutueshëm i Barcelonës në këtë fillim sezoni.

Revista Fortune: 50 gratë më të fuqishme të botës së korportaveRevista Fortune ka nxjerrë listën e sivjetshme me 50 gratë më të fuqishme të botës së korportave.

Look i ri për Blake LivelyMe flokët më të pëlqyer në botë, vetëm ideja që mund t'i priste, i çorodiste fansat.