Moda

Gary Thompson, mashkulli i parë që zgjidhet imazh për produkte kozmetike nga L’OrealGary Thompson është mashkulli i parë që bëhet imazh i reklamës së grimit për markën kozmetike L’Oreal.

Calvin Klein feston 75-vjetorinModa e tij nuk karakterizohej nga ngjyra apo prerje ekstravagante, kurse fushatat publicitare të Calvin Klein ishin provokuese dhe efikase.

Xhupat me pupla, kur moda bëhet një me ngrohtësinëTë gjata ose të shkurtra, femërore ose më “sportive”: I ftohti po vjen përsëri dhe me të  dëshira për xhupin me pupla! Ja modelet për dimrin 2017

D&G bashkëpunon me Di Martino për prodhim makaronashMe sa duket, Stefano Gabbana-s dhe Domenico Dolce-s u është mërzitur fusha e modës, dhe kanë vendosur të kalojnë edhe në një tjetër traditë italiane.

Kostumi i Vjeshtë-Dimër 2017-2018, ai i veshur nga Chloe MoretsKostumi mashkullor më femëror i kësaj Vjeshtë-Dimër 2017-2018?