A thua ka shkolla mjaftueshëm t’u vësh emrin e të gjithë shokëve që ua ke fut ?

Reagimi

Rama miraton kullën tjetër 133.8 metra të lartë, Tirana në prag kolapsi urbanNën drejtimin e Edi Ramës, Këshilli Kombëtar i Territorit miratoi sot planin e përgjithshëm vendor të Tiranës i cili mes të tjerave parashikon një kullë buzë Unazës, në bulevardin “Bajram Curri”.

Jo vetëm drogë, në krye të listës edhe për prostitucion“Qeveria shqiptare nuk përmbush as standardet më minimale në luftën kundër trafikut të qenieve njerëzore; megjithë përpjekjet për të arritur standardet”.

“Nuk e gëzoni fitoren, 2.4 milionë qytetarë i keni kundër”Sali BERISHA

Vasili shpërthen ndaj Ramës: Shqipëria në flakë, ku është qeveria?Petrit Vasili, kreu i Grupit parlamentar të LSI-së, i ka mëshuar sërish situatës alarmante me zjarret në vend dhe ka ngritur alarmin se pse qeveria ende nuk po shpall gjendjen e jashtëzakonshme.