Sociale

Naftëtarët e rafinerisë së Fierit hipin në kulla dhe protestojnë për pagat


 

40 naftëtarë kanë hipur në kullat e rafinerisë si shenjë proteste për mos dhënien e pagave.

Minatorët protestë para Parlamentit për statusin: Më 1 maj fillojmë grevënNjë grup minatorësh protestuan ditën e sotme përpara Parlamentit për të drejtat e tyre.

Vilma Nushi gllabëroi 230 milionë euro koncesione në shëndetësiKoncesioni i Vilma Nushit për kontrollin falas të shëndetësisë me vlerë 120 milionë euro është në hetim nga Prokuroria e Krimeve të Rënda që prej vitit 2015, por kjo nuk e ndaloi Edi Ramën që t’i jepte sërish dhe 100 milionë euro të tjera, këtë herë për laboratorët.

Liria e medias: Shqipëria, rënie në krahasim me rajonin


 

“Reporterët pa kufij” radhitën Shqipërinë dhe Kosovën në mesin e vendeve me përparim të lehtë në një kohë rënieje të lirisë së medias në botë.

Afera, çfarë fsheh Erion Veliaj pas ndërtimit të kullës 250 milionë dollarëMbledhja e fundit e Komisionit parlamentar të Veprimtarive Prodhuese u komunikoi shqiptarëve dhe taksapaguesve shumë lajme, mes të cilave ishte edhe një risi: “Kulla Ikonike”, një investim prej rreth 250 milionë dollarësh.