Profil

Fillon dhe zgjedhjet e paparashikueshmeDavid Chaza

Historia sekrete e krizës së heroinësRrëfimi i magjishëm i Don Winslow për kartelin më të madh të drogës, arrestimet, arratisjet, vdekjet, yjet dhe divat e Hollywood: ''El Chapo ka dalë nga dera qendrore. As nuk është futur fare në tunel”.

Si mashtrohet teknologjia“BBC”

Khan Sheikhun, qyteti fantazmëKhan Sheikhun është një qytet fantazmë, rrugët janë të shkretuara dhe të heshtura sikur të ishin duke mbajtur zi për viktimat dhe mizoritë që ndodhën vetëm pak ditë më parë.

Brexit, po tani çfarë ndodh?Pak ditë nga atentati në Westminster dhe nga festimet e 60-vjetorit të Traktatit të Romës, Bashkimi Europian siç e kemi njohur deri më tani rrezikon që të mos ekzistojë më.