Udhetim

Këto janë shtëpizat më të bukura për të pushuarShumë prej nesh duan të arratisen për disa pushime të paharrueshme.

Ujërat termale të Langaricës, bukuri natyrore por dhe shërueseLumi i Langaricës, degë e Vjosës që për vendasit është “Lumi i bekuar”, rrjedh potershëm përmes një kanioni spektakolar shkëmbor, të fshehur mes pyjeve dhe maleve të Dangëllisë dhe  “urtësohet” vetëm një kilometër para pikëtakimit të tij me Aosin e lashtë apo Vjosën e kohës sonë.

Imagjinoni të zgjoheni me zhurmën e oqeanit dhe pamje nënujoreImagjinoni të zgjoheni me zhurmën e dallgëve të oqeanit dhe pamjet e jetës natyrore nënujore në det.

Përse duhet të zgjidhni Australinë

 

Madeleine Morris, BBC News Australia