“Face ID”Teknologjia e fundit e identifikimit të fytyrës të iPhone X si metodë sigurie për të hapur dhe mbyllur telefonin celular në vend të skanerit të shenjës së gishtit apo metodës së vjetër të kodit numerik, pretendohet se e bën telefonin më të sigurt.

Njeriu që po përmban TrumpProtagonist i një karriere brilante të siguruar në fushën e betejës, Mattis po tenton që të forcojë sigurinë e Shteteve të Bashkuara, duke përmbajtur “jostrategjinë e paarsyeshme” të Donald Trump.

Kina, një fuqi arktike në Azinë LindoreNjë projekt për një Rrugë të re Mëndafshi tokësore, detare dhe një tjetër, ndoshta, nëpërmjet Arktikut: Pekini ka aspirata të mëdha.

Mashtrimi i “teknologjisë së re”Prej kohësh na shtyjnë të mendojnë se teknologjia më e re është gjithmonë më e mira, pro në një kohë, kur funksionaliteti dhe tregtueshmëria vlerësohen më shumë se thjeshtësia dhe rezistenca në kohë, kërkimi i përhershëm i teknologjisë më të re mund të kthehet në burim frustrimi.

“Skandal, vjedhje, turp”!Shpërthejnë mediat katalonase