Njeriu i Katalonjës, kush është Carles Puidgemont?

 

Emri: Carles Puidgemont

Procesi ndaj grupit të deputetëve, i rremë dhe i manipuluarKastriot Dervishi

Profecia e gabuar e “komunitetit global”Niall Ferguson

Përse ekziston lufta valutore“Geopoliticus”

Torturat ndaj grupit të deputetëve dhe intelektualëve në vitet 1947-1948Kastriot Dervishi