Si e vrau Facebook-u gazetarinëRealiteti i hidhur është që media tashmë është kthyer në skllave të rrjeteve sociale, lehtësisht e manipulueshme dhe e ndikueshme nga aktiviteti i përdoruesve në rrjetet si Facebook apo Twitter.

Strategu i çiftit Clinton hedh poshtë akuzat ndaj TrumpFausto Carioti

Kim Jong Un, “trashaluqi i vogël ” në shkollën zviceraneRoberto Antonini

Zbulohet vendimi i Byrosë Politike, Enveri pushime dy herë nga 3 muaj në vitKastriot DERVISHI

Kurdët dhe gjeopolitika e 9 miliardëve fuçi naftëAmy Myers Jaffe