Komploti për të rrëzuar presidentinPatrick J. Buchanan

Po përfundon hegjemonia gjermane?“Në Gjermani nuk po kthehen nazistët, nuk ka asnjë nostalgji ndaj atyre kohërave, askush nuk e vë në dyshim ekzistencën e holokaustit, nuk janë antisemitë.

Si fitohet në Hollywood?“Hollywood Reporter”

Motra e vogël misterioze, e diktatoritEmërimi i Kim Yo Jong-ut, motrës së diktatorit të Koresë së Veriut, Kim Jong Un, si një anëtare e byrosë politike në Partinë Punëtore, shënon kështu ngritjen e kësaj figure të mistershme dhe lidhjen e saj me regjimin komunist.

Brezi më apatik i të rinjveTeresa Mull