106 vjeç në burgjet e komunizmitKastriot Dervishi

Tetë gratë e Revolucionit BolshevikFillimi i revolucionit rus më shumë se 100 vite më parë përkoi me Ditën Ndërkombëtare të Gruas, 8 marsin, sipas kalendarit të ri.

1983/ Muzika e lopëveKastriot Dervishi

Ish-shefi i FBI rekomandoi uraniumin te rusët, sot heton rusët!Mueller dhe Deep State

“Kanë plasur kurvëritë tek Brigada e VII”, letra e partizanesSot është 76-jetori i themelimit të Partisë Komuniste Shqiptare.