Spiunë gjermanëGiampaolo Rossi

Basti i raketave me testata bërthamore“Il Mulino”

Iluzioni i diturisëKate Fehlhaber

Spiunazh masiv ndaj GjermanisëPak para takimit të nivelit të lartë të G20-ës në Hamburg, Mbrojtja Kushtetuese, shërbimi i fshehtë i brendshëm i Gjermanisë i ka akuzuar shtete të rëndësishme pjesëmarrëse, si Rusinë, Kinën dhe Turqinë për aktivitete spiunazhi në rritje në Gjermani.

Ballkani, mes të ardhmes dhe fantazmave të kaluara“Geopolitica”