Turizem

Fundjavë nëntori, në zbulim të tartufit dhe verërave piemontezeNjë itinerar midis kodrave të mrekullueshme të Kuneos, të qëndisura me vreshta, në zbulim të tartufit dhe verërave të mëdha piemontere. Ku vjeshta është më e shijshme.

Reportazhi i "Le Iene" në Bulqizë: 40 mln euro në vit por banorët s’kanë asgjëGazetarët e emisionit “Le Iene” kanë ardhur në Shqipëri, ku kanë realizuar një reportazh për kushtet e vështira në të cilat jetojnë banorët në Bulqizë, ndërsa në fokus është varfëria e kësaj zonë.

Zhytuni në një pishinë të ngrohtë kur temperaturat janë nën 0 gradë CelsiusÇfarë ka më bukur dhe relaksuese në dimër se sa të notosh në një pishinë të ngrohtë, ndërkohë që jashtë bie borë dhe temperatura është nën 0 gradë Celsius?

Ushqim dhe biodiversiteti detar tek Under, restoranti i parë nënujor në EuropëNë Norvegji do të hapet një restorant në fund të detit, për të jetuar një eksperiencë të paprovuar më parë, por edhe për të na mësuar se si të respektojmë biodiversitetin.

Albumi i Atjon Zhitit vlerësohet në EuropëNë Louver dy piktorë shqiptarë nderohen me çmime, Gjergj Kola me medaljen e krijimitarisë, Atjon Zhiti me medaljen e kujtimit