Turizem

Blushi e pranon: Dhimitër Shuteriqi ka vjedhur dorëshkrimet e Lef NositBEN BLUSHI

Shkatërrohet Muzeu Etnografik i Permetit, ministria hesht

Muzeu Etnografik në qytetin e Permetit është rrënuar plotësisht.

Masakër në Parkun Kombëtar të Qafë-Shtamës në Krujë

Një masakër e vërtetë po ndodh në Parkun Kombëtar të Qafë-Shtamës.

Rikthehet në skenën e TKOB pas 11 vitesh Opera “La Boheme”.

Rikthehet në skenën e TKOB pas 11 vitesh Opera “La Boheme”. U interpretua historia tragjike e dy të rinjve dhe dashuria e tyre e mundur nga varfëria dhe turbekulozi në Parisin e shekullit të 19-të.


Tenori, Cristian Ricci, nën rolin e Rudolfos dhe Alisa Katroshi në rolin e Mimit i dhuruan publikut në sallë të qeshura dhe momente gazmore, ashtu si edhe dhimbje dhe humbje tragjike.

Opera “La Boheme” do të vihet në skenë edhe në datat 22 dhe 24 nëntor në orën 19:00 në Teatrin e Operas dhe Baletit