Turizem

Vendet më të famshme për turizëm mjekësorSigurisht, jo kushdo mendon se të udhëtosh në vende të largëta për të marrë shërbim mjekësor është një ide e mirë.

Budapesti, bota e tij ujore e nëntokësore një mrekulliSi një nga qytetet më të njohur në Evropë, Budapesti është shndërruar në një vend shumë të dashur për turistët, për shkak të historisë së tij, arkitekturës unike dhe dashurisë ndaj ujit.

La Repubblica: Bukuritë dhe kontradiktat e ShqipërisëNë vitet e fundit, vendi ballkanik ka fituar një famë të sajën në fushën e turizmit, pas një ndërprerjeje të gjatë që erdhi nga regjimi.

Berisha: Basha, zëri kryesor i opozitës në KuvendIsh-kryeministri Berisha u shpreh se, Lulzim Basha do të jetë zëri kryesor i opozitës në Kuvend.

Dosja e vuajtjeve dhe poezitë e çmuara të Vilson Blloshmit i jepen vajzës së tijDosja e plotë e poetit të vrarë nga diktatura, Vilson Blloshmi i dorëzohet vajzës së tij, Enerjeta Blloshmi.