Turizem

Lonely Planet, vendet që duhet të vizitoni më 2018Lonely Planet, portali më i madh në botë për guida turistike, ka hartuar renditjen e dhjetë vendeve më të mira që duhet të vizitoni në vitin 2018.

Turizëm dimëror, qytetet më të mrekullueshme europiane që duhet t'i vizitoniA po kërkoni të largoheni dhe të shijoni magjinë e dimrit në një vend pak të vizituar nga turistët?

Blogeri i Travel of Book Packer këshillon 20 gjërat që duhen bërë në Shqipëri“Oh Shqipëria! Sikurse vendet e tjera në Ballkan, ne kishim dëgjuar vetëm për historinë politike të Shqipërisë dhe nuk kishim pritshmëri të mëdha.

Franca, nuk është vetëm verë dhe konjakPavarësisht nga një rënie e lehtë në shifra, Franca vazhdon të jetë në krye të të gjithë listave kur flitet për turizmin.

Kë po favorizon Kumbaro me ndërtimin në Butrint?Prej afro 10 ditësh, në Parkun e Mbrojtur Kombëtar të Butrintit, betonieret dhe makineritë e rënda të ndërtimit po kryejnë punime.