Ja si u gjakos nga policia ky protestues


Policia ushtroi dhunë barbare ndaj poritestuseve para Parl;amentit. Kjo foto tregon qartë dhgunë dhe terrorin policor.

Ky protestues i gjakosur nga policia kishte ardhur për të protestuar paqësisht para Parlamentit por u qëllua barbarisht nga banditën me uniform policie. Nga terreni na vjen fotoja e këtij protesutesi të gjakosur. Po kështu policia ushtroi dhunë edhe ndaj deputetes së LSI, Floida Kerpaçi, e ciladoli para kamerave me plagë të shkaktuara nga dhuna policore. Po kështu një vajzë e re u mor me ambulancë pasi humbi ndjenjat.