Policia nis gjuetinë e shtrigave, arreston protestuesitTerror policor

Policia ka shoqëruar deri tani 5 arrestuiar në lidhje me përplasjen me policinë para Kuvendit dhe tensionin që shoqëroi seancen ku u zgjodh Kryeprokurorja e Përkohëshme. Policia ka rrethuar me shirita të gjithë zonën ku ndodhi përplasja për të kërkuar objekte apo sende që mund të fajsojnë të ndaluarit.