Kush është pilotja 25-vjeçare që po çmend rrjetet socialeMichelle Gooris është një pilote holandeze, 25-vjeçare e cila po çmend Instagramin. Ajo ndiqet nga 54 mijë njerëz, dhe ndan çdo ditë me ta aventurat e saj.

Ajo njihet nga të gjithë si #pilotjahollandeze, dhe me këtë emër ajo drejton një blog, tek i cili ndan aventurat e saj. Michelle nisi të merrte mësimet e para si pilote në moshën 19-vjeçare. Ajo bën selfie shumë interesante nën drejtimin e avionit, dhe kur nuk është në punë, ajo është një turiste në vende të ndryshme të botës.

Kjo duket qartë nga fotot që poston në Instagram. Sigurisht, nuk para dëgjojmë shpesh për vajza pilote, por Michelle përveç se është shumë e zonja në atë që bën, është edhe një vajzë shumë  e bukur.