Destinacioni i vitit 2017, ja çfarë duhet të vizitoni në KanadaNë vitin e saj të 150-të, Kanadaja ka provuar të jetë një destinacion në rritje.
Në skenën ndërkombëtare është bërë një burim stabiliteti dhe shprese në një kohë kur lajmi është dominuar kryesisht nga kriza dhe retorika politike.

Ky vend mirëpriti refugjatët dhe emigrantët me krahë të hapura si dhe inkurajoi udhëtarët të përjetonin eksperiencat më të bukura përsa i përket udhëtimit.

Kanadaja u cilësuar si destinacioni i vitit nga Travel+Leisure për 2017 dhe mirëpret vizitorë nga e gjithë bota.

Nëse keni menduar të lëvizni diku për festa Kanadaja është një ndër ato vende të cilat dinë të festojnë më së miri.

Më poshtë do të shihni një listë me qytetet duhet t’i vizitoni.

1.Halifax, Nova Scotia
2.Montreal, Quebec
3.Victoria, British Columbia
4.Vancouver, British Columbia
5.Quebec City