Kryemadhi: Shqiptarët do të tërheqin zvarrë Edi Ramën siç bënë me bustin e Enverit

Deklarata

Kryetarja e LSI, Kryemadhi deklaroi në “Opinion” se shqiptarët do të ngrihen dhe do të tërheqin zvarrë Ramën njësoj sikurse tërhoqën zvarrë bustin e Enverit. Kryemadhi deklaroi se situate është mjaft e vëhstirë me krimin, por edhe me ekonominë. “Vendosja e taksës së TVSH-së biznesit të vogël do të bëjë që shqiptarët të mos kenë bukë të hanë dhe do të ngrihen të tërheqin zvarrë Ramën njësoj sikurse bënë me bustin e Enverit.