Basha denoncon faktet skandaloze të lidhje të Ramës me familjet kriminele të Shijakut

 

Denoncimi

 

Denoncimi me faktet skandaloze i dosjes Rama të lidhjeve me familjet kriminale nga Kryetari i PD, Basha

Durim Keçi ka vite që kërkohet nga interpoli Italian dhe Edi Rama personalisht ka hequr nga lista e të kërkuarve nga Interpoli dhe është hedhur 1 apo 2 ditë para se të shkojë në Romë.

Pse është arrestuar? Ai ka qenë në shërbim të zgjedhjeve të Ramës.

Partrnerët kanë tabultatet e Ramës me Durim Kecin dhe ku i thoshte se sa të jem unë nuk do të ketë bir.. të të prekë. Ai ka qenë në përgjim nga partnerët dhe ka dalë Rama në përgjimet.

Pse u arrestua tani? Se i shërbeu në zgjedhje

Për hasap të familjes Abduyli tani ka shitur Durim Keçin.

Pse nuk e nxjerr listën e Interpolit sepse është ai që e vendos listën se kush do të hiqet dhe kush do të vihet