Shuhet Dritan PriftiIsh-ministri i Energjetikës, Dritan Prifti u nda nga jeta pas një sëmundjeje të rëndë.

Prifti ishtë për kurim në Gjermani ku iu ndënshtrua një operacioni dhe më pas u kthyer në Tiranë ku edhe ndërroi jetë sot pasdite. Dritan Prifti vuante nga një sëmundje agresive të gjakut, kjo e ka bërë të heq dorë dhe nga jeta publike dhe politike.