Protesta e turpit historik për rritjen e taksave, Çili dhe UET në ballëZbulohen SMS-të që Henri Çili ka shpërndarë për të gjithë pedagogët, studentëet dhe administratën shtetërore për zhvillimin e protestës për vendosjen e TVSH-së për biznesin e vogël. Kjo Protestë është organizuiar nga e shpërdara nga Çili.

Ja çfarë shkruhet në SMS-në që ka shpërdarë Çili.