Look i ri për Blake LivelyMe flokët më të pëlqyer në botë, vetëm ideja që mund t'i priste, i çorodiste fansat.
Dhe kështu ka qenë kur e kanë parë aktoren e njohur bionde me flokë deri te shpatullat në premierën e filmit të saj.
Valëzimet ikonike të Blake Lively, ishin shtrirë, kthyer nga brenda dhe stiluar në një model karre deri te shpatullat.