Jack Sparrow zbret në DisneylandJohnny Depp ka ofruar për të ftuarit e Disneyland në Kaliforni një surprizë të veçantë.

Ylli i Hollivudit ishte transformuar në kapitetin Jack Sparrow duke hyrë mes grupit të njerëzve, frymëzuar dhe nga filmi “Pirati i Karaibeve”.

Të pranishmit morën diçka të veçantë, teksa vetë Depp u përfshi në këtë magji.

Ai doli në skenat e para të performancës, ndërsa karakteret e tjera u shfaqën në mbyllje të saj.

Një i pranishëm tha për E! News: “Të gjithë u surprizuam, u habitëm dhe u kënaqëm që e pamë. Ai aktroi fiks si karakteri i tij në filma”.