Edhe News-24 Fake News, i kapur nga Rama ndërpret fjalën e Bashës

Reagimi

Edhe televizioni News-24 është kthyer në Fake News (prodhues i lajmeve false). I kapur nga Rama televizioni ka ndërprerë fjalën e Kryetarit të opozitës vetëm pak caste pasi Basha denoncoi manipulimin e lajmeve që bëhet nga grupi që ka nën kontroll edhe Balkanweb dhe gazetën Panorama. Interesat e biznesit të Hasanbelliut janë në vështirësi për shkak të borxheve të mëdha dhe këto duket ka ditur ti shfrytëzojë mjaft mirë Rama.