Basha: Rama me mercenarët e Sorosit, pavarësisht pasaportës që kanë shkatërruan reformën në drejtësi

Reagimi

Kryetari i PD, Basha denoncoi publikisht skemën mafioze të kapjes së drejtësisë nga Rama përmes mercenarëve të Sorosit. Basha artikuloi fort dhe deklaroi se “këta mercenarë të Sorosit, pavarësisht pasaportave që mbajnë kanë shkatërruar procesin e vettingut duke pasur si qëllim që t’ia japin atë Ramës”, tha Basha.