Basha: Top-channel, Balkanweb dhe Panorama online, kampionët e Fake-News

Protesta

Kryetari i opozitës, Basha ka denoncuar falsifkimet e lajmeve politike që bëhen nga tre media për llogari. Basha ka denoncuar manipulimin e lajmit të Departamentit të Shtetit, i cili i thekson qeverisë shqiptare rëndësinë e pjesmarrjes së të gjitha partive politike në zgjedhje. Këto media në shërbim të Ramës  e interpretuan si kërkesë të bërë opozitës për tu përfshirë në zgjedhje. Basha tha se është e qartë se SHBA po e bëjnë të qartë se nuk mund të ketë zgjedhje pa opozitën.